Remove bacteria, germs, and other hazardous substances from the surface of furnitures with Nasiol TEM APC Pro

Čistenie domáceho nábytku a čalúnenia, aby sa zabránilo šíreniu baktérií

Väčšina ľudí trávi čas doma, sami sa rozhodujú alebo to od nich vyžadujú miestne samosprávy, nevychádzať von, pokiaľ to nie je nevyhnutné z dôvodu súčasnej pandemickej situácie COVID-19.

S dostatkom času, keď sú zavretí doma, ľudia riešia projekty, ktoré by zvyčajne nechali na inokedy sami, projekty, ako je detailovanie nášho auta, terénne úpravy a skoré jarné upratovanie.

Nebezpečenstvo kontaminácie koronavírusom predstavuje, hĺbkové čistenie našich domovov sa stalo normou pre milióny ľudí na celom svete. Na čistenie oblastí našich domovov, ktoré sú náchylné na prenášanie škodlivých baktérií, ako je kúpeľňa, kuchyňa, podlahy s tvrdým povrchom a často používané povrchy, ako sú kľučky dverí, väčšina zameriava svoje úsilie na čistenie.

Zdá sa, že jedným typom povrchu, ktorému sa nevenuje dostatočná pozornosť, čo by pravdepodobne malo, je domáci nábytok a čalúnenie. Rozhodli sme sa najprv vyčistiť podlahy a kuchynskú dosku látkou na odstraňovanie choroboplodných zárodkov, pretože sme niečo priniesli zvonku a položili to na tento povrch.

Sme presvedčení, že čokoľvek, čo sme si priniesli, napríklad tašky s potravinami, môže byť kontaminované, takže neriskujeme, a preto ten vhodný povrch očistíme. Nie je pri tom žiadny problém; v skutočnosti by sme to všetci mali robiť čo najčastejšie, aby sme zabránili šíreniu koronavírusu.

V súčasnosti je v mnohých domácnostiach rutinou aj pranie oblečenia v horúcej vode hneď, ako vstúpime do našich domovov. Pranie oblečenia až po drhnutie tvrdých povrchov v našich domovoch je nevyhnutné na udržanie bezpečného prostredia, ale čo náš nábytok a čalúnenie v našom dome, ako často ich čistíme?

Proces čistenia

Odstráňte nebezpečné látky, ako sú mikróby a baktérie z povrchu nábytku a čalúneniaLekári a iní odborníci na zdravotnú starostlivosť a organizácie odporúčajú každému, bez ohľadu na to, kde na svete žije na čistenie najčastejšie sa dotýkajúcich povrchov a materiálov. Čistíme, aby sme minimalizovali mieru prežitia mikróbov a baktérií na konkrétnom povrchu.

Je ťažké povedať, koľko baktérií a choroboplodných zárodkov zabilo pri čistení povrchu. V týchto dňoch, keď sa koronavírus stal pandémiou a ovplyvňuje milióny životov, by ste však mali brať nulovú šancu na odkladanie čistenia domáceho nábytku a čalúnenia.

Čistiaci roztok – domáca výroba verzus nákup v obchode

Použitie zmesi mydla a vody je tá správna úroveň domáceho čističa pre začiatočníkov. Okrem domáceho riešenia je na pultoch predajní k dispozícii nespočetné množstvo produktov, ktoré vám pomôžu pri upratovaní.

Je však dôležité mať na pamäti, že ak sa rozhodnete na čistenie čalúnenia a nábytku používať produkty zakúpené v obchode, prečítajte si pokyny a povrchy, ktoré je vhodné použiť.

Často je možné, že čistiace prostriedky, najmä tie, ktoré obsahujú alkohol, spôsobia škvrny alebo zafarbenie na povrchu materiálu, ktorý čistíte. Ak však nepoužívate mydlo a vodu, vyberte si čistič na viacero povrchov, ako je Nasiol's TEM APC Pro< /a> vykoná prácu pri čistení povrchu od odolných škvŕn. Toto riešenie je kompatibilné s použitím na čalúnenie ako aj nábytok.

Nezabudnite pri čistení používať rukavice, aby ste sa chránili pred kontamináciou z možných baktérií, ktoré sa ukrývajú na povrchu nábytku alebo čalúnenia.

Čistenie čalúnenia si vyžiada viac svalov na rukách ako čistenie nábytku. Čo sa týka čalúnenia vo vašom dome, začnite najskôr suchým vysávaním pohovky, sedačky a pohovky, aby ste odstránili omrvinky jedla, špinu a prach. Môže byť užitočné pracovať v sekciách.

Nastriekajte zmes mydla a vody alebo Nasiol's TEM APC Pro na povrch vášho čalúnenia . Vyhnite sa namáčaniu povrchu roztokom. Ak používate špecializovaný čistič, ktorý nie je domáci, prečítajte si pokyny výrobcu, aby ste si vypočítali, koľko ho použiť.

Posledný krok

Na čistenie povrchu sa odporúča použiť handričku z mikrovlákna a ak ste náhodou nastriekali príliš veľa, použite papierové utierky na nasiaknutie zvyšného roztoku z povrchu čalúnenia. Trik.

 

Po dokončení čistenia a odstránení prístupového roztoku z povrchu nechajte pohovku, pohovku a sedačku vyschnúť na vzduchu.

Čistenie a ochrana odevov pred baktériami
PREVIOUS POST
Ako udržiavať keramický náter? - Sprievodca
NEXT POST

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *