Nasiol vie, ako chrániť motocykel bez ťažkostí

Motocykel je stelesnením slobody, vysokej rýchlosti a večnej jazdy. Všetci majitelia motoriek patria do nevysloveného bratstva, ktorého členom si sa stal od kúpy bicykla. Ľudia môžu obdivovať dvojkolesové žrebce alebo ich nenávidieť kvôli hluku. Nemôžeme však poprieť, že motorka vždy priťahuje pohľady chodcov a vodičov áut, ktorí okolo nich prechádzajú.

Udržať bicykel v perfektnom stave nie je jednoduché; je to bežná a časovo náročná záležitosť. Ak majú majitelia áut širokú škálu umývacích služieb, motorkári sa zvyčajne starajú o svojho oceľového koňa sami.

Dnes sa s vami chceme podeliť o niekoľko tipov a rád, ako vyčistiť motorku, čo na to budete potrebovať a na aké miesto je potrebné najprv venovať pozornosť. Ak ste skúsený motorkár, túto radu už dávno poznáte, ale budeme sa baviť o nových nano poťahových sprejoch, tak sa s listovaním stránky neponáhľajte.

Na čo si dať pozor pri čistení motocykla

Umývanie a čistenie vášho motocykla sa môže zdať ako jednoduchá úloha av mnohých ohľadoch aj taká je, no keď príde čas na čistenie bicykla, je potrebné mať na pamäti len málo vecí. Jedným z najnepríjemnejších aspektov procesu čistenia motocykla je odstránenie všetkých tých škaredo vyzerajúcich škvŕn, ktoré zanechali mŕtve chrobáky a muchy. Prvý krok k vyčisteniu tých otravných chrobákov prilepených na vašom bicykli sa nelíši od vášho typického konceptu umytia a sušenia. Väčšina z nás sa po vysušení pohne vpred a myslí si, že práca je dokončená.

Toto je však najdôležitejšia časť ochrany vášho bicykla pred budúcou inváziou mŕtvych chrobákov. Čo musíte urobiť, je aplikovať keramický povlak, ktorý sa ľahko používa. Nasiol MetalCoat F2 je práve riešenie, ktoré budete potrebovať na ochranu tela vášho bicykla pred poškriabaním, hromadením nečistôt, mŕtvymi chrobákmi a dažďom. Navyše, MetalCoat F2 poskytne vášmu motocyklu krásny lesk, vďaka čomu bude vždy vyzerať čisto. Aplikácia MetalCoat F2 je jednoduchá. Nastriekajte roztok na bicykel, rozotrite ho handričkou z mikrovlákna, ktorá je súčasťou balenia.

Čelné sklo a zrkadlá

Bezpečnosť je rozhodujúca, či už riadite auto alebo jazdíte na motocykli. Keď však jazdíte na bicykli, štatisticky ste náchylnejší na nehody. A preto sa vaša pozornosť musí naplno venovať ceste a vášmu okoliu.

Keď na motocykli prechádzate z jedného pruhu do druhého, vaše bočné zrkadlá sú vaším najlepším priateľom. Umožňujú vám jasne vidieť, čo je za vami, aby ste mohli bezpečne manévrovať do jazdného pruhu. Keď sú však zrkadlá pokryté špinou alebo dažďovou vodou, vaša viditeľnosť sa dramaticky zníži. Aby sa to nestalo, najlepšie, čo môžete pre bezpečnosť svojich blízkych urobiť, je použiť repelent, ktorý ochráni vaše zrkadlá. Nasiol GlasShield je riešenie, ktoré sa dá ľahko aplikovať, aby sa zabránilo usadzovaniu nečistôt a ľahko odpudzuje vodu.

Oplatí sa ochrana laku na novom aute? - Sprievodca pre začiatočníkov
PREVIOUS POST
Ako ochrániť disky vozidiel pred nečistotami v 3 krokoch
NEXT POST

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *