child-skier-goglide-nasiol

Dobrodružstvo bezpečne s perfektnou viditeľnosťou s Nasiol GoGlide

Pri jazde na bicykli alebo lyžovaní na obľúbenom horskom svahu je viditeľnosť kľúčová. Jeho dôležitosť sa zdvojnásobí, keď tieto činnosti vykonávate počas sneženia, dažďa a pri jazde v teréne.

Môže to byť dosť nepríjemné, ak musíte prerušiť rytmus svojej činnosti, aby ste si opakovane utierali špinu, sneh alebo vodu z priezorov a okuliarov. Koľkokrát môžete zosadnúť z motorky a utrieť vodu z priezoru prilby, keď prší? A aké praktické je čistenie lyžiarskych okuliarov počas lyžovania?

Nebolo by skvelé, keby existovalo niečo, čo by dokázalo automaticky odpudzovať vodu, sneh a nečistoty z vašich okuliarov a priezorov, zatiaľ čo by ste sa mohli voľne vznášať? Možno existuje niečo, čo presne to robí, a volá sa to GoGlide od Nasiol.

man-ski-goggles-using-nasiol-goglide

Nasiol GoGlide na odpudzovanie vody a nečistôt z lyžiarskych okuliarov a priezorov motocyklovej prilby

Ako GoGlide funguje

Vodoodpudivosť GoGlide pre priezory prilby a okuliare je taká, že odpudzuje takmer všetko vrátane vody, snehu, nečistôt a mnohých ďalších foriem zvyškov.

Poďme sa pozrieť na podrobnosti o tom, ako vám GoGlide prospeje pri odpudzovaní nečistôt a vody z lyžiarskych okuliarov a štítov prilby.

Výhody používania Nasiol GoGlide

  • Vaša viditeľnosť je vždy jasná, takže si môžete bez prerušenia užívať lyžovanie, jazdu na motorke, potápanie a oveľa viac.
  • Uprostred svojej aktivity sa už nemusíte zastaviť, pretože GoGlide repelent na lyžiarske okuliare a štíty prilby funguje a nie je potrebné žiadne opakované čistenie.
  • Môžete jazdiť bezpečne, aj keď je hustý dážď, pretože vo vnútri prilby budete mať pocit, ako keby nepršalo.
  • Vaše položky vám vydržia dlho, pretože dôjde k výraznému zníženiu abrazívneho poškodenia, ktoré je výsledkom opakovaného čistenia.

Dobrodružstvo bez prerušení

Takže, ak ste niekto, kto miluje dobrodružné aktivity, nie je dôvod, prečo by ste nemali mať Nasiol GoGlide odpudzujúci vodu a zvyšky pre lyžiarske okuliare a štíty prilby. Užite si jazdu na motorke, potápanie, lyžovanie, jazdu na bicykli a oveľa viac ako nikdy predtým.

woman-riding-dirt-bike-motorcycle-helmet-using-nasiol-goglide

Žena jazdiaca na motokrosovom bicykli, pokrytá špinou a vodou od hlavy po päty, Nasiol GoGlide poskytuje prilbe nano-povrchovú ochranu zabrániť dažďu a špine.

Artekya, A Leading Producer of SuperHydrophobic Products
PREVIOUS POST
Oplatí sa ochrana laku na novom aute? - Sprievodca pre začiatočníkov
NEXT POST

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *