Ako dosiahnuť, aby sa keramická dlažba leskla a udržala ju čistú po dlhú dobu

Nedávno sme si uvedomili, že sme napísali veľa príspevkov o ochrane laku a interiéru auta, ochrane morského povrchu a údržbe drevených prvkov. Nevenovali sme však zaslúženú pozornosť materiálu, ktorý je v každom dome.

Čo myslíte, o čom bude tento príspevok? Malá nápoveda — tento materiál určite nájdete vo svojej kúpeľni alebo kuchyni. Takže vás nenecháme čakať; Tento príspevok bude o čistení keramických dlaždíc. Zopár potrebných tipov a rád nájdete v tomto príspevku. Ďalej vám podrobne vysvetlíme, prečo je keramický náter prospešný pre dlhú životnosť vašej dlažby.

Ako čistiť keramické dlaždice – základný plán

Ak máte skúsenosti v tomto biznise, už to určite viete, ale budú to užitočné poznatky pre ľudí, ktorí to budú robiť prvýkrát a nevedia, kde začať.

  1. Začnite jemným kefovaním dlaždíc, aby ste odstránili všetky nečistoty, ktoré by mohli povrch poškriabať. Neodporúčame používať vysávače, pretože nástavce môžu poškodiť vrchnú vrstvu.
  2. Použite jemný roztok nekyslého čistiaceho prostriedku a čistej vody. Najodolnejšie škvrny môžete utrieť handričkou alebo nekovovou čistiacou podložkou.
  3. Vyčistite škárovanie dlaždíc. Na to odporúčame použiť starú zubnú kefku. Je to praktické a nemusíte vyhadzovať peniaze za štetec, ktorý použijete raz za mesiac.
  4. Čistiaci roztok vždy opláchnite teplou vodou a použite suchý a čistý koberec, aby sa keramické dlaždice leskli. To je všetko.

Teraz si predstavte, že by ste sa mohli vyhnúť prvým štyrom krokom a okamžite prejsť na posledný. Je to úplne skutočné; Na dlaždice by ste mali vopred naniesť nano keramický náter.

Keramický náter Homeshine od Nasiol chráni dlaždice v kúpeľni a kuchyni, vďaka čomu odoláva opotrebovaniu a poškodeniu používaním, vrátane vápna, machu, plesní a škvŕn. Tiež dáva keramickým povrchom hladký a čistý efekt. Celý proces čistenia keramických dlaždíc by zahŕňal iba štvrtý krok a trval niekoľko minút.

Viac informácií o keramickom nátere Homeshine nájdete tu.

Najlepší spôsob, ako umyť okná, je vopred použiť sklenený vodoodpudivý prostriedok
PREVIOUS POST
Artekya, A Leading Producer of SuperHydrophobic Products
NEXT POST

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *