Car Interior Cleaning with Nasiol Clean

Umývanie a používanie Nano vodeodolného náteru

Pozrite sa von oknom, príroda sa už prebudila a vstúpila do platnosti po ospalej a studenej zime. Všade naokolo stromy kvitnú a zelenajú sa. Čo to znamená pre všetkých majiteľov áut? Je to znamenie, že je čas myslieť na jarnú údržbu auta.

V Nasiole sme pre našich zákazníkov pripravili niekoľko jednoduchých tipov na jarnú starostlivosť o auto.

čistenie retro auta

Prvým z našich tipov na jarnú starostlivosť o auto je umývanie auta a používanie nanotechnologického náteru, ak ste to neurobili už pred zimou. Nemali by ste podceňovať jeho dôležitosť. V zime sú cesty pokryté špeciálnymi chemikáliami, ktoré roztápajú ľad a umožňujú bezpečnú jazdu. Tieto chemikálie zároveň spôsobujú nenapraviteľné poškodenie laku auta, najmä ak nepoužívate ochranu laku na aute. Odporúčame neodkladať návštevu autoumyvárne.

Ak uprednostňujete umývanie auta sami, prečítajte si náš príspevok, kde krok za krokom rozoberieme, ako kvalitne vyčistiť vozidlo zhora nadol a správne použiť vodoodpudivý náter.

Čistenie interiéru po zime

Pri plánovaní toho, čo budete robiť počas jarnej údržby auta, by ste nemali zabúdať ani na čistenie interiéru auta. Prvé teplé jarné dni sú ideálnym časom na to, aby ste si vyčistili interiér auta a zbavili sa odpadu, ktorý sa mohol nahromadiť počas zimy. Okrem čistenia by ste mali myslieť aj na renováciu interiéru od UV žiarenia a rozliatych studených nápojov či omáčky z burgeru s ochrannou vrstvou. Pre oba účely odporúčame použiť nanotechnologický náter, ktorý chráni plastové a kovové detaily a vďaka čomu sú látkové časti vodeodolné a ľahko sa čistí.

friends standing near cleaned car

Skontrolujte opotrebovanie stieracích líšt

Posledná vec, ktorú musíte skontrolovať, sú lišty stieračov. Tvrdo pracujú počas celej zimy, odstraňujú ľad a sneh z čelného skla, a preto môžu byť stierače prasknuté alebo opotrebované. Ak nájdete nejaké známky toho, mali by ste si kúpiť nové. Nešetrite peniaze za možnosť vidieť cestu, keď je daždivé počasie. Okrem kontroly líšt stieračov odporúčame použiť nanotechnologický náter na ochranu čelného skla, aby ste aj v lejaku videli všetko pred seba.

waterproofed shoes by Nasiol persoes nano coating spray
Ako najlepší hydrofóbny sprej chráni moju obuv?
PREVIOUS POST
Applying Car Ceramic Coating at home
Nano keramický náter verzus autovosk - Porovnávací sprievodca
NEXT POST

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *